SZAKDOLGOZAT ÉS DIPLOMAMUNKA ÍRÁS

Szakszerű támogatás, inspiráló környezet

A Waberer’s-Szemerey Logisztika Kft. a komplett rakományok belföldi fuvarozásának piacvezető vállalata a saját flottával szolgáltatást nyújtó cégek szegmensében a belföldi fuvarozás és komplex logisztikai szolgáltatások területén. Vállalatunk tevékenysége kiterjed a szabványos raklapos áruk Magyarország területén nagy távolságokra történő fuvarozására, a belföldi száraz és hűtött áruk fuvarozására, raktározására és disztribúciójára. Tekintse meg aktuális állásajánlatainkat és legyen sikereink részese, építsen páratlan karriert egy biztos, tőkeerős cég támogatását élvezve.

Szakszerű támogatás, inspiráló környezet

A Waberer’s-Szemerey által az ambiciózus hallgatók nemcsak páratlan szakmai tapasztalatot szerezhetnek, hanem szakdolgozatuk és diplomamunkájuk elkészítésében is nagyfokú segítséget kaphatnak.  Szakszerű támogatást és ösztönző munkakörnyezetet biztosítunk az aktuális kutatási témák kidolgozásához. A Waberer’s-Szemerey által kínált gyakornoki program feltétele, hogy nappali tagozatos aktív hallgatói jogviszonnyal rendelkezzen BSc / BA vagy MSc / MA képzésben, továbbá heti rendszerességgel 3 munkanap vállalását szükséges teljesíteni.

A kimondottan diplomamunka írásra fókuszáló hallgatók munkaidő-megkötés nélkül is pályázhatnak karrierprogramunkra. A diplomamunka írás ugyanis azon hallgatóknak kedvez leginkább, akik aktív, nappali tagozatos jogviszonnyal rendelkeznek, ám a heti 24 órás munkavégzést nem tudják teljesíteni. A komplex szakmai fejlődés ez esetben is biztosított, munkatársaink kiváló szakértelmének  és a kutatásra alkalmas munkakörnyezet inspiráló hatásának köszönhetően.

graduation-879941_1920

MIÉRT VÁLASSZON MINKET?

AMIT A WABERER'S-SZEMEREY KÍNÁL

  • Stabil munkahely, biztos háttér, kiszámíthatóság
  • Karrier és szakmai fejlődési lehetőség,
  • Modern munkahelyi környezet, jó hangulatú légkör
  • Versenyképes jövedelem, speciális dolgozó kedvezmények
  • Munkaidő előtt vagy után sportolási lehetőség a Nagykőrösi úti telephely edzőtermében
  • Gépjárművezetők számára korszerű és fiatal járműpark, 0-24 órás szervízhálózat

A Waberer's-Szemerey szüntelenül törekszik az innovatív működés mellett a folyamatos fejlődésre is. A siker eléréséhez elengedhetetlen a kiváló munkaerő, így célunk a munkahelyek megtartása mellett a munkahelyteremtés is, továbbá a munkaerő folyamatos továbbképzése. Minden munkatársunk személyre szabottan bővítheti tudását, amelyhez különféle speciális tréningek, oktatások és képzések nyújtanak segítséget. Vállalatunkat az inspiráló munkakörnyezet, a motiváló csapat, a változatos feladatok, a modern gépjárműpark mellett jellemzi a családcentrikusság is. Rendszeresen megrendezett családi napokkal és szakmai rendezvényekkel munkatársaink kikapcsolódásához folyamatosan hozzájárulunk.

ÉRDEKEL MÁS AJÁNLATUNK IS?
CSATLAKOZZ A CSAPATUNKBA!

TOVÁBB

Itt is elérhetőek vagyunk