ÖSZTÖNDÍJAK

Pályázza meg az ösztöndíjakat, élvezze a támogatásunk!

A Waberer’s-Szemerey Logisztika Kft. a komplett rakományok belföldi fuvarozásának piacvezető vállalata a saját flottával szolgáltatást nyújtó cégek szegmensében a belföldi fuvarozás és komplex logisztikai szolgáltatások területén. Vállalatunk tevékenysége kiterjed a szabványos raklapos áruk Magyarország területén nagy távolságokra történő fuvarozására, a belföldi száraz és hűtött áruk fuvarozására, raktározására és disztribúciójára. Tekintse meg aktuális állásajánlatainkat és legyen sikereink részese, építsen páratlan karriert egy biztos, tőkeerős cég támogatását élvezve.

Pályázza meg az ösztöndíjakat, élvezze a támogatásunk!

Számos meghirdetett ösztöndíjpályázat áll rendelkezésre, mely a felsőoktatásban részt vevő hallgatókat támogatja. Az ösztöndíjak célja a  tehetséges hallgatók kutatási tevékenységének segítése és a szakmai fejlődésük patronálása. A Waberer’s-Szemerey kiváltképpen magas szerepet vállal a jövő munkaerőforrásának megteremtésében, illetve a szakmai képzések elsajátításához szükséges megfelelő szakmai gyakorlat és tapasztalat betanulásához is.  A Waberer’s-Szemerey által kínált karrierprogramok például jelentős támogatást biztosítanak azon hallgatók számára, akik nappali tagozatos aktív hallgatói jogviszonnyal rendelkeznek BSc / BA vagy MSc / MA képzésben.

Ösztöndíjak listája:

Széchenyi István egyetem

III. A képzések tartalmát és feltételeit a felek a következőkben határozzák meg:

Képzés megnevezése: Logisztikai rendszertervező szakirányú továbbképzés

Időtartama, időbeosztása:  2017. február 2018. május (3 tanulmányi szemeszter)

Az oklevélben szereplő szakképzettség megnevezése: Logisztikai rendszertervező

A képzés időtartama: Három félév

MIÉRT VÁLASSZON MINKET?

AMIT A WABERER'S-SZEMEREY KÍNÁL

  • Stabil munkahely, biztos háttér, kiszámíthatóság
  • Karrier és szakmai fejlődési lehetőség,
  • Modern munkahelyi környezet, jó hangulatú légkör
  • Versenyképes jövedelem, speciális dolgozó kedvezmények
  • Munkaidő előtt vagy után sportolási lehetőség a Nagykőrösi úti telephely edzőtermében
  • Gépjárművezetők számára korszerű és fiatal járműpark, 0-24 órás szervízhálózat

A Waberer's-Szemerey szüntelenül törekszik az innovatív működés mellett a folyamatos fejlődésre is. A siker eléréséhez elengedhetetlen a kiváló munkaerő, így célunk a munkahelyek megtartása mellett a munkahelyteremtés is, továbbá a munkaerő folyamatos továbbképzése. Minden munkatársunk személyre szabottan bővítheti tudását, amelyhez különféle speciális tréningek, oktatások és képzések nyújtanak segítséget. Vállalatunkat az inspiráló munkakörnyezet, a motiváló csapat, a változatos feladatok, a modern gépjárműpark mellett jellemzi a családcentrikusság is. Rendszeresen megrendezett családi napokkal és szakmai rendezvényekkel munkatársaink kikapcsolódásához folyamatosan hozzájárulunk.

ÉRDEKEL MÁS AJÁNLATUNK IS?
CSATLAKOZZ A CSAPATUNKBA!

TOVÁBB

Itt is elérhetőek vagyunk