PROFESSZIONÁLIS MUNKAKÖRNYEZET

Jó légkör, biztos munkahely

A Waberer’s-Szemerey Logisztika Kft. a komplett rakományok belföldi fuvarozásának piacvezető vállalata a saját flottával szolgáltatást nyújtó cégek szegmensében a belföldi fuvarozás és komplex logisztikai szolgáltatások területén. Vállalatunk tevékenysége kiterjed a szabványos raklapos áruk Magyarország területén nagy távolságokra történő fuvarozására, a belföldi száraz és hűtött áruk fuvarozására, raktározására és disztribúciójára. Tekintse meg aktuális állásajánlatainkat és legyen sikereink részese, építsen páratlan karriert egy biztos, tőkeerős cég támogatását élvezve.

Waberer’s-Szemerey: professzionális munkakörnyezet, jó légkör, biztos munkahely

A Waberer’s-Szemerey stabil pénzügyi alapokon nyugvó tőkeerős vállalat, mely biztos kezekben van,  hisz a sikerben, a fenntartható növekedésben, és rengeteg karrierlehetőséget kínál a munkatársai számára.

A Waberer’s-Szemerey  környezettudatos vállalat. Modern flottája folyamatosan frissül a legkisebb ökológiai lábnyomot hagyó Euro 6-os környezetvédelmi kategóriájú motorokkal szerelt vontatókkal, a járművek a lehető legkevesebb felesleges kilométer teszik meg a fejlett műholdas járatoptimalizáló informatikai rendszerek segítségével, a gépjárművezetőket pedig rendszeresen oktatják az üzemanyag-takarékos vezetés módszereire.

A Waberer’s-Szemerey társadalmi felelős vállalatpolitikát folytat. Alapítványain keresztül jelentős összegekkel támogatja a fuvarozási és logisztikai utánpótlás nevelését, a gyermekek sürgősségi mentését és ellátását végző szervezeteket, a kulturális élet kiemelkedő társulatait, valamint a kiemelkedő sportteljesítményt nyújtó versenyzőket és sportegyesületeket.

Vállalatunk szüntelenül törekszik a folyamatos fejlődésre és innovatív működésre.  A gépjárműveink műszaki biztonságát autószerelő műhelyünk biztosítja, amely – felszereltségét és méreteit tekintve kiemelkedő Európában  – egyben szakszerviz (MAN, DAF, VOLVO, MERCEDES) és vizsgabázis is. A szervizhez 1 500 mterületű alkatrészraktár tartozik, ami szintén egyedülálló a régióban. Megbízóink, partnereink részére 110 000 mterületű belföldi raktárkapacitást tudunk biztosítani.

 

MIÉRT VÁLASSZON MINKET?

AMIT A WABERER'S-SZEMEREY KÍNÁL

  • Stabil munkahely, biztos háttér, kiszámíthatóság
  • Karrier és szakmai fejlődési lehetőség,
  • Modern munkahelyi környezet, jó hangulatú légkör
  • Versenyképes jövedelem, speciális dolgozó kedvezmények
  • Munkaidő előtt vagy után sportolási lehetőség a Nagykőrösi úti telephely edzőtermében
  • Gépjárművezetők számára korszerű és fiatal járműpark, 0-24 órás szervízhálózat

A Waberer's-Szemerey szüntelenül törekszik az innovatív működés mellett a folyamatos fejlődésre is. A siker eléréséhez elengedhetetlen a kiváló munkaerő, így célunk a munkahelyek megtartása mellett a munkahelyteremtés is, továbbá a munkaerő folyamatos továbbképzése. Minden munkatársunk személyre szabottan bővítheti tudását, amelyhez különféle speciális tréningek, oktatások és képzések nyújtanak segítséget. Vállalatunkat az inspiráló munkakörnyezet, a motiváló csapat, a változatos feladatok, a modern gépjárműpark mellett jellemzi a családcentrikusság is. Rendszeresen megrendezett családi napokkal és szakmai rendezvényekkel munkatársaink kikapcsolódásához folyamatosan hozzájárulunk.

ÉRDEKEL MÁS AJÁNLATUNK IS?
CSATLAKOZZ A CSAPATUNKBA!

TOVÁBB

Itt is elérhetőek vagyunk