KÉPZÉSI, FEJLŐDÉSI LEHETŐSÉGEK

Karrierépítés, szakmai továbbképzések

A Waberer’s-Szemerey Logisztika Kft. a komplett rakományok belföldi fuvarozásának piacvezető vállalata a saját flottával szolgáltatást nyújtó cégek szegmensében a belföldi fuvarozás és komplex logisztikai szolgáltatások területén. Vállalatunk tevékenysége kiterjed a szabványos raklapos áruk Magyarország területén nagy távolságokra történő fuvarozására, a belföldi száraz és hűtött áruk fuvarozására, raktározására és disztribúciójára. Tekintse meg aktuális állásajánlatainkat és legyen sikereink részese, építsen páratlan karriert egy biztos, tőkeerős cég támogatását élvezve.

A Waberers-Szemerey szüntelenül törekszik a folyamatos fejlődésre és innovatív működésre. A siker eléréséhez elengedhetetlen az emberi erőforrás, így célunk a munkahelyek megtartása mellett a munkahelyteremtés is, továbbá a munkaerő folyamatos továbbképzése.

OFA sofőrképzés

Szerezze meg a szükséges okmányokat állami támogatással, és biztos állása lehet a Waberer’s-Szemerey csapatában!

A képzés sikeres befejezését követően jól jövedelmező álláshoz jut!

A kezdeti időszak megkönnyítéséhez:

 • – elméleti és gyakorlati felkészítés a Waberer’s-Szemerey telephelyén
 • vezetéstechnikai tréning a DrivingCamp zsámbéki pályáján
 • – gyakorlási lehetőségek szimulátoron, illetve saját oktatóval EURO6-os szerelvényen
 • – 4 hét 4 kezes betanuló járat a gyakorlati ismeretek megszerzéséért

http://www.ofa.hu/hu/hivatasos-gepjarmuvezeto-kepzes

Logisztikai képzések:

 • A képzés célja, hogy az általános piaci, gazdasági és kommunikációs ismereteken túlmenően elsajátítsa a kereskedelem és szállítmányozási speciális ismereteket. A képzés során megismeri a kereskedelmi folyamatokat, az arra ható tényezőket, a kereskedelmi ágazat mikro- és makrogazdasági összefüggéseit.
 • A képzés elvégzését követően képes lesz a nemzetközi kereskedelmi tevékenységek ellátására mind operatív, mind középvezetői szinten.
 • Megszerzett tudása, elsajátított képességei alapján képes a felsővezető munkáját a döntés-előkészítéssel aktívan segíteni.
MIÉRT VÁLASSZON MINKET?

AMIT A WABERERS-SZEMEREY KÍNÁL

 • Stabil munkahely, biztos háttér, kiszámíthatóság
 • Karrier és szakmai fejlődési lehetőség,
 • Modern munkahelyi környezet, jó hangulatú légkör
 • Versenyképes jövedelem, speciális dolgozó kedvezmények
 • Munkaidő előtt vagy után sportolási lehetőség a Nagykőrösi úti telephely edzőtermében
 • Gépjárművezetők számára korszerű és fiatal járműpark

A Waberers-Szemerey szüntelenül törekszik az innovatív működés mellett a folyamatos fejlődésre is. A siker eléréséhez elengedhetetlen a kiváló munkaerő, így célunk a munkahelyek megtartása mellett a munkahelyteremtés is, továbbá a munkaerő folyamatos továbbképzése. Minden munkatársunk személyre szabottan bővítheti tudását, amelyhez különféle speciális tréningek, oktatások és képzések nyújtanak segítséget. Vállalatunkat az inspiráló munkakörnyezet, a motiváló csapat, a változatos feladatok, a modern gépjárműpark mellett jellemzi a családcentrikusság is. Rendszeresen megrendezett családi napokkal és szakmai rendezvényekkel munkatársaink kikapcsolódásához folyamatosan hozzájárulunk.

ÉRDEKEL MÁS AJÁNLATUNK IS?
CSATLAKOZZ A CSAPATUNKBA!

TOVÁBB

Itt is elérhetőek vagyunk