KÉPZÉSEINK

Szakmai fejlődését támogatjuk!

A Waberer’s-Szemerey Logisztika Kft. a komplett rakományok belföldi fuvarozásának piacvezető vállalata a saját flottával szolgáltatást nyújtó cégek szegmensében a belföldi fuvarozás és komplex logisztikai szolgáltatások területén. Vállalatunk tevékenysége kiterjed a szabványos raklapos áruk Magyarország területén nagy távolságokra történő fuvarozására, a belföldi száraz és hűtött áruk fuvarozására, raktározására és disztribúciójára. Tekintse meg aktuális állásajánlatainkat és legyen sikereink részese, építsen páratlan karriert egy biztos, tőkeerős cég támogatását élvezve.

A Waberer’s-Szemerey minden kollégájának nyújt fejlődési lehetőséget!

GKV képzések:

 • – elméleti és gyakorlati felkészítés a Waberer’s-Szemerey telephelyén
 • gyakorlási lehetőségek szimulátoron, illetve saját oktatóval EURO6-os szerelvényen
 • vezetéstechnikai tréning a DrivingCamp zsámbéki pályáján
 • – kamion szimulátor a gazdaságos vezetés érdekében
 • – Master Driver Program

Logisztikai képzések:

A képzés célja, hogy az általános piaci, gazdasági és kommunikációs ismereteken túlmenően elsajátítsák a kereskedelem és szállítmányozási speciális ismereteket. A képzés során megismerik a kereskedelmi folyamatokat, az arra ható tényezőket, a kereskedelmi ágazat mikro- és makrogazdasági összefüggéseit. A képzés elvégzését követően képesek lesznek a nemzetközi kereskedelmi tevékenységek ellátására mind operatív, mind középvezetői szinten. Megszerzett tudásuk, elsajátított képességeik alapján képesek a felsővezető munkáját a döntés-előkészítéssel aktívan segíteni.

MIÉRT VÁLASSZON MINKET?

AMIT A WABERER'S-SZEMEREY KÍNÁL

 • Stabil munkahely, biztos háttér, kiszámíthatóság
 • Karrier és szakmai fejlődési lehetőség,
 • Modern munkahelyi környezet, jó hangulatú légkör
 • Versenyképes jövedelem, speciális dolgozó kedvezmények
 • Munkaidő előtt vagy után sportolási lehetőség a Nagykőrösi úti telephely edzőtermében
 • Gépjárművezetők számára korszerű és fiatal járműpark, 0-24 órás szervízhálózat

A Waberer's-Szemerey szüntelenül törekszik az innovatív működés mellett a folyamatos fejlődésre is. A siker eléréséhez elengedhetetlen a kiváló munkaerő, így célunk a munkahelyek megtartása mellett a munkahelyteremtés is, továbbá a munkaerő folyamatos továbbképzése. Minden munkatársunk személyre szabottan bővítheti tudását, amelyhez különféle speciális tréningek, oktatások és képzések nyújtanak segítséget. Vállalatunkat az inspiráló munkakörnyezet, a motiváló csapat, a változatos feladatok, a modern gépjárműpark mellett jellemzi a családcentrikusság is. Rendszeresen megrendezett családi napokkal és szakmai rendezvényekkel munkatársaink kikapcsolódásához folyamatosan hozzájárulunk.

ÉRDEKEL MÁS AJÁNLATUNK IS?
CSATLAKOZZ A CSAPATUNKBA!

TOVÁBB

Itt is elérhetőek vagyunk