GYAKORNOKI PROGRAM

Pályakezdőként sajátítsa el a szakmai tudást!

A Waberer’s-Szemerey Logisztika Kft. a komplett rakományok belföldi fuvarozásának piacvezető vállalata a saját flottával szolgáltatást nyújtó cégek szegmensében a belföldi fuvarozás és komplex logisztikai szolgáltatások területén. Vállalatunk tevékenysége kiterjed a szabványos raklapos áruk Magyarország területén nagy távolságokra történő fuvarozására, a belföldi száraz és hűtött áruk fuvarozására, raktározására és disztribúciójára. Tekintse meg aktuális állásajánlatainkat és legyen sikereink részese, építsen páratlan karriert egy biztos, tőkeerős cég támogatását élvezve.

Pályakezdőként sajátítsa el a szakmai tudást a Waberer’s-Szemerey segítségével!

Csatlakozzon a Waberer’s-Szemerey csapatához és mi lehetőséget biztosítunk arra, hogy Magyarország legnagyobb fuvarozási és szállítmányozási cégének elismert munkaközösségéhez tartozzon.
A Waberer’s nem csak egy gyakornoki programot kínál, hanem egy lehetőséget, mellyel az álmait valósíthatja meg. Amennyiben szívesen csatlakozna dinamikusan fejlődő cégcsoportunkhoz, úgy a Waberer’s-Szemerey elkötelezett, és megbecsült munkavállalói közösségéhez tartozhat, továbbá munkájával hozzájárulhat vállalatunk országos hírnevének megőrzéséhez.

Gyakornoki programunkról bővebben:

Gyakornoki programunk célja, hogy a nappali tagozatos BSc / BA vagy MSc / MA képzésben résztvevő, aktív hallgatói jogviszonnyal rendelkező, továbbá heti rendszerességgel 3 munkanap teljesítését vállaló hallgatókat kimagaslóan segítsük a szakdolgozat, diplomamunka megírásában.

Gyakornoki állás vállalása esetén minden hallgató számára biztosított a szakdolgozatírás; azonban a munkaidő-megkötés nélküli diplomamunka pozícióink csak kiemelten korlátozott számban pályázhatóak.

MIÉRT VÁLASSZON MINKET?

AMIT A WABERER'S-SZEMEREY KÍNÁL

  • Stabil munkahely, biztos háttér, kiszámíthatóság
  • Karrier és szakmai fejlődési lehetőség,
  • Modern munkahelyi környezet, jó hangulatú légkör
  • Versenyképes jövedelem, speciális dolgozó kedvezmények
  • Munkaidő előtt vagy után sportolási lehetőség a Nagykőrösi úti telephely edzőtermében
  • Gépjárművezetők számára korszerű és fiatal járműpark, 0-24 órás szervízhálózat

A Waberer's-Szemerey szüntelenül törekszik az innovatív működés mellett a folyamatos fejlődésre is. A siker eléréséhez elengedhetetlen a kiváló munkaerő, így célunk a munkahelyek megtartása mellett a munkahelyteremtés is, továbbá a munkaerő folyamatos továbbképzése. Minden munkatársunk személyre szabottan bővítheti tudását, amelyhez különféle speciális tréningek, oktatások és képzések nyújtanak segítséget. Vállalatunkat az inspiráló munkakörnyezet, a motiváló csapat, a változatos feladatok, a modern gépjárműpark mellett jellemzi a családcentrikusság is. Rendszeresen megrendezett családi napokkal és szakmai rendezvényekkel munkatársaink kikapcsolódásához folyamatosan hozzájárulunk.

ÉRDEKEL MÁS AJÁNLATUNK IS?
CSATLAKOZZ A CSAPATUNKBA!

TOVÁBB

Itt is elérhetőek vagyunk