FELEJTHETETLEN MOMENTUMOK

Az első munkanapom a Waberer’s Szemerey-nél

A Waberer’s-Szemerey Logisztika Kft. a komplett rakományok belföldi fuvarozásának piacvezető vállalata a saját flottával szolgáltatást nyújtó cégek szegmensében a belföldi fuvarozás és komplex logisztikai szolgáltatások területén. Vállalatunk tevékenysége kiterjed a szabványos raklapos áruk Magyarország területén nagy távolságokra történő fuvarozására, a belföldi száraz és hűtött áruk fuvarozására, raktározására és disztribúciójára. Tekintse meg aktuális állásajánlatainkat és legyen sikereink részese, építsen páratlan karriert egy biztos, tőkeerős cég támogatását élvezve.

Tátrai Tibor
gépjárművezető

„20 éve kamionozok, tudnék mesélni. Azt kell mondjam, a Waberer’s-Szemerey korrektsége kimagasló, szeretek itt dolgozni. Tapasztalt rókaként ültem a modern gépjárművek kormánya mögé és nem bántam meg. 4 éve dolgozom belföldi fuvarozóként, a családomhoz minden este hazamehetek és a fizetés is biztos hátteret ad. Építhetem a jövőm, és támogatnak benne.”

Kovács István
szerviz

„ Gyakornokként érkeztem a Waberer’s-Szemerey-hez, tele reménnyel, de persze volt bennem némi félsz. Utóbbi teljesen szertefoszlott már az első munkanapon, ugyanis maximálisan befogadott a csapat azonnal. A kollégák segítőkészek voltak, minden kérdésemre készségesen válaszoltak. Immáron 5 éve vagyok a szerviz csapat oszlopos tagja.”

Nagy Tamás
logisztikus

„Logisztikusként a kihívásokat kerestem, és a Waberer’s-Szemerey-nél megtaláltam a számításaim. Jó csapat, kellemes légkör, és számos dolgozói kedvezmény – ezek mind jelzik, hogy megbecsülik a munkánkat és jó hangulatban telhet a munkaidő. Már az első napomon magabiztos voltam, de a stabil háttérnek köszönhetően, tudásom növekedésével az önbizalmam is tovább nőt.”

 

MIÉRT VÁLASSZON MINKET?

AMIT A WABERER'S-SZEMEREY KÍNÁL

  • Stabil munkahely, biztos háttér, kiszámíthatóság
  • Karrier és szakmai fejlődési lehetőség,
  • Modern munkahelyi környezet, jó hangulatú légkör
  • Versenyképes jövedelem, speciális dolgozó kedvezmények
  • Munkaidő előtt vagy után sportolási lehetőség a Nagykőrösi úti telephely edzőtermében
  • Gépjárművezetők számára korszerű és fiatal járműpark, 0-24 órás szervízhálózat

A Waberer's-Szemerey szüntelenül törekszik az innovatív működés mellett a folyamatos fejlődésre is. A siker eléréséhez elengedhetetlen a kiváló munkaerő, így célunk a munkahelyek megtartása mellett a munkahelyteremtés is, továbbá a munkaerő folyamatos továbbképzése. Minden munkatársunk személyre szabottan bővítheti tudását, amelyhez különféle speciális tréningek, oktatások és képzések nyújtanak segítséget. Vállalatunkat az inspiráló munkakörnyezet, a motiváló csapat, a változatos feladatok, a modern gépjárműpark mellett jellemzi a családcentrikusság is. Rendszeresen megrendezett családi napokkal és szakmai rendezvényekkel munkatársaink kikapcsolódásához folyamatosan hozzájárulunk.

ÉRDEKEL MÁS AJÁNLATUNK IS?
CSATLAKOZZ A CSAPATUNKBA!

TOVÁBB

Itt is elérhetőek vagyunk