EGÉSZSÉGMENEDZSMENT

Az egészsége nálunk kiemelt figyelmet kap

A Waberer’s-Szemerey Logisztika Kft. a komplett rakományok belföldi fuvarozásának piacvezető vállalata a saját flottával szolgáltatást nyújtó cégek szegmensében a belföldi fuvarozás és komplex logisztikai szolgáltatások területén. Vállalatunk tevékenysége kiterjed a szabványos raklapos áruk Magyarország területén nagy távolságokra történő fuvarozására, a belföldi száraz és hűtött áruk fuvarozására, raktározására és disztribúciójára. Tekintse meg aktuális állásajánlatainkat és legyen sikereink részese, építsen páratlan karriert egy biztos, tőkeerős cég támogatását élvezve.

Az egészsége nálunk kiemelt figyelmet kap

A terület célja, hogy segítse és motiválja a munkatársakat egészségük megőrzésében, ezért különböző programokat, kedvezményeket és szolgáltatásokat nyújt számukra.

Az egészségmenedzsment lényege, hogy a gyakori kisebb juttatásokkal megelőzzük a nagyobb betegségeket, melyek legtöbb esetben a túl sok stresszből alakulnak ki. A stressz negatív következményei gyengíthetik a munkaerő teljesítőképességét, és ennek eredményeképpen rossz hatással van a cég bevételeire és hírnevére. Az egészség-központú szemléletmód alkalmazásával párhuzamosan a megkezdést követő rövid időn belül csökken a nagyobb betegállomány-kivételek száma, miközben a mindennapos munka-minőség színvonala növekszik. Azaz: ha következetesen alkalmazzuk az egészség-centrikus természetbeni juttatásokat, csak nyerhetünk!

Amiket kínálunk:

  • – All You Can Move kártya
  • – Munkaidő előtt vagy után sportolási lehetőséget a Nagykőrösi úti telephely edzőtermében (Bulldog Gym–Fitness Center):
  • – Gyógyszertári kedvezmények, egészségkártya
  • – Stresszkezelő program
MIÉRT VÁLASSZON MINKET?

AMIT A WABERER'S-SZEMEREY KÍNÁL

  • Stabil munkahely, biztos háttér, kiszámíthatóság
  • Karrier és szakmai fejlődési lehetőség,
  • Modern munkahelyi környezet, jó hangulatú légkör
  • Versenyképes jövedelem, speciális dolgozó kedvezmények
  • Munkaidő előtt vagy után sportolási lehetőség a Nagykőrösi úti telephely edzőtermében
  • Gépjárművezetők számára korszerű és fiatal járműpark, 0-24 órás szervízhálózat

A Waberer's-Szemerey szüntelenül törekszik az innovatív működés mellett a folyamatos fejlődésre is. A siker eléréséhez elengedhetetlen a kiváló munkaerő, így célunk a munkahelyek megtartása mellett a munkahelyteremtés is, továbbá a munkaerő folyamatos továbbképzése. Minden munkatársunk személyre szabottan bővítheti tudását, amelyhez különféle speciális tréningek, oktatások és képzések nyújtanak segítséget. Vállalatunkat az inspiráló munkakörnyezet, a motiváló csapat, a változatos feladatok, a modern gépjárműpark mellett jellemzi a családcentrikusság is. Rendszeresen megrendezett családi napokkal és szakmai rendezvényekkel munkatársaink kikapcsolódásához folyamatosan hozzájárulunk.

ÉRDEKEL MÁS AJÁNLATUNK IS?
CSATLAKOZZ A CSAPATUNKBA!

TOVÁBB

Itt is elérhetőek vagyunk