10 ÉRV A WABERER’S-SZEMEREY MELLETT

Indokok, amiért érdemes a Waberer’s Szemerey-nél dolgozni

A Waberer’s-Szemerey Logisztika Kft. a komplett rakományok belföldi fuvarozásának piacvezető vállalata a saját flottával szolgáltatást nyújtó cégek szegmensében a belföldi fuvarozás és komplex logisztikai szolgáltatások területén. Vállalatunk tevékenysége kiterjed a szabványos raklapos áruk Magyarország területén nagy távolságokra történő fuvarozására, a belföldi száraz és hűtött áruk fuvarozására, raktározására és disztribúciójára. Tekintse meg aktuális állásajánlatainkat és legyen sikereink részese, építsen páratlan karriert egy biztos, tőkeerős cég támogatását élvezve.

10 érv a  Waberer’s-Szemerey mellett:

 1. Ha egy stabil munkahelyet keres, tőkeerős cégünk biztonságot és kiszámíthatóságot biztosít.
 2. Hiszünk abban, hogy a kiemelkedő eredmények eléréséhez elengedhetetlen a legjobb munkatársak felkutatása és folyamatos motiválása. A cégcsoport sikerének kulcsa az, hogy nem éri be pusztán a legjobb technológiákkal, hanem a legjobb szakembereket keresi meg, akiket a legjobb HR-eszközökkel motivál és képez tovább.
 3. Munkaidő előtt vagy után sportolási lehetőséget garantálunk a telephely edzőtermében.
 4. A Waberer’s-Szemerey rendszeresen speciális dolgozói kedvezményekkel, rendezvényekkel örvendezteti meg dolgozóit.
 5. Gépjárművezetőként korszerű és fiatal járműpark áll rendelkezésére (flotta átlagéletkora 2 év): Volvo, DAF; Mercedes
 6. A Waberer’s-Szemerey maximálisan támogatja törekvéseit, ezáltal a folyamatos szakmai fejlődés lehetősége nyitott.
 7. Az AETR rendelet szigorú betartásával dolgozunk, garantál pihenőidő és állandó, 24 órás szerviz háttér biztosított minden gépjárművezető számára.
 8. A kiválasztási eljárásról folyamatos tájékoztatást kap, így könnyen nyomon követheti pályázata elbírálását. Függetlenül a pályázata sikerességétől a visszajelzés garantált, így nem marad kételyek között.
 9. Együtt dolgozunk a közös jövőért. Egy vállalat sikeressége mindig az egyes munkavállalók egyéni sikereiből adódik össze. A fejlődés alapja a folyamatos innováció. Minden munkatársunk számára lehetőséget nyújtunk arra, hogy kipróbálhassa kreativitását és megvalósíthassa ötleteit. Évről évre bármely területet érintően javaslatokat tehetünk a munkafolyamatok optimalizálására, költségcsökkentésre, a minőség vagy a munkabiztonság javítására. A legjobb ötleteket a mindennapi folyamatokba is beépítjük, kitalálóját pedig jutalom illeti.
 10. Büszkén viseljük a kék kabátot, A kék kabát a Waberer’s-Szemerey munkatársai körében mára igazi szimbólummá vált. Számunkra nem csak a kitűnő és minőségi szolgáltatást jelenti, hanem az összetartozást egy kiváló közösség tagjává válást is. Büszkék vagyunk arra, hogy Európa piacvezető komplett rakomány fuvarozója és Magyarország legnagyobb logisztikai szolgáltató cége vagyunk. A Waberer’s-Szemerey egy olyan hely, ahova a munkatársak szívesen járnak dolgozni.
MIÉRT VÁLASSZON MINKET?

AMIT A WABERER'S-SZEMEREY KÍNÁL

 • Stabil munkahely, biztos háttér, kiszámíthatóság
 • Karrier és szakmai fejlődési lehetőség,
 • Modern munkahelyi környezet, jó hangulatú légkör
 • Versenyképes jövedelem, speciális dolgozó kedvezmények
 • Munkaidő előtt vagy után sportolási lehetőség a Nagykőrösi úti telephely edzőtermében
 • Gépjárművezetők számára korszerű és fiatal járműpark, 0-24 órás szervízhálózat

A Waberer's-Szemerey szüntelenül törekszik az innovatív működés mellett a folyamatos fejlődésre is. A siker eléréséhez elengedhetetlen a kiváló munkaerő, így célunk a munkahelyek megtartása mellett a munkahelyteremtés is, továbbá a munkaerő folyamatos továbbképzése. Minden munkatársunk személyre szabottan bővítheti tudását, amelyhez különféle speciális tréningek, oktatások és képzések nyújtanak segítséget. Vállalatunkat az inspiráló munkakörnyezet, a motiváló csapat, a változatos feladatok, a modern gépjárműpark mellett jellemzi a családcentrikusság is. Rendszeresen megrendezett családi napokkal és szakmai rendezvényekkel munkatársaink kikapcsolódásához folyamatosan hozzájárulunk.

ÉRDEKEL MÁS AJÁNLATUNK IS?
CSATLAKOZZ A CSAPATUNKBA!

TOVÁBB

Itt is elérhetőek vagyunk